WEBBSHOP

Produkter

Recept

Här säljs

Historia

Länkar

Kontakt

Hem

 

 

   
 

Det är lätt att laga mat

med LissEllas senap

 

 

Morots o purjosill med senap

Mumsigt god med krispiga morötter, lökens bett och Söt och starks komplexa fyllighet. Vacker att se på.

25 g / 6 msk    morot grovriven
15 g / 3 msk    purjolök den gröna delen finhackad
3 tsk                 LissEllas Söt och stark eller Julsenap
8 msk              crèam fraich lätt
ca 100 g          färdig inläggningssill väl avrunnen

Blanda alla ingredienser utom sillen.
Skölj sillen i vatten och torka av den väl.
Skär sillen i bitar. 
Vänd ner sillen.  
Går bra att servera direkt, men blir godare om den får stå till sig i några timmar innan serveringen så att smakerna hinner gå ihop sig.

Passar mycket bra med ett gott knäckebröd till sillen.

Tillbaka

   

 

 

 

 

 

 

 

   
Koncentrerad  och smakrik